Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

Summer language camp 2023

1-14 червня 2023 року у школі працював мовний табір, який організували вчителі Шевченко Ю.О., Ярмоленко О.П., Лимар В.А. Мовний табір відвідали 32 учні 5-7 кл. Мовні табори спонукають школярів практично застосовувати знання з мов, отриманих протягом навчального року. У таборах діти мають можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, театральних виставах тощо). Участь у мовному таборі допомогає дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. При цьому знання дитини не будуть оцінювати як у школі, і дитина буде сприймати навчання як гру.

Отож, у літніх мовних таборах дитина може: здобути необхідні мовні навички; непомітно подолати мовний бар’єр; удосконалити свою розмовну мову; поєднати навчання із захоплюючим відпочинком; отримати мотивацію для подальшого удосконалення англійської мови.

Одним з універсальних видів роботи у літніх мовних таборах з дітьми різних вікових категорій є метод проектів. Види роботи включали відпрацювання всіх видів мовленнєвої діяльності з акцентом на вдосконаленні навичок говоріння.

Мовні тренери підготували завдання та творчо організували роботу вихованців мовного табору в мовних групах, зокрема: поєднували елементи рольової гри з розвитком критичного мислення та групової дискусії, пропонували завдання для виконання проектів, які передбачають активний діяльнісний підхід та практику всіх комунікативних навичок.

 

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання