Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

Пришкільний табір “Мрія”

Ось і завершились чотирнадцять днів цікавого, насиченого різноманітними подіями, майстер – класами, розважальними заходами, святами життя пришкільного табору “Мрія”, що працював на базі Черкаської спеціалізованої школи №27 І-ІІІ ступенів ім. М.К.Путейка .

Ми вдячні заступнику міського голови в ЧМР Анастасії Чубіній, директору департаменту освіти та гніманітарної політики Богдану Бєлову, депутату ЧМР Араіку Мкртчяну,  Департаменту освіти та гуманітарної політики за можливість надати дітям оздоровчий та пізнавальний відпочинок.

Впродовж табірної зміни були проведені спортивні змагання, танцювальні майстер-класи, за їхній драйв ми вдячні Куценку Олексію , Дмитренку Миколі Миколайовичу , Добрянській Олександрі Ігорівні, Черкаському палацу Молоді, Черкаському академічному театру ляльок, клубу «День народження».

Кожен день нашого табору починався лінійкою, на якій оголошувався план роботи на день. Бадьорості всім додавала драйвова ранкова зарядка, яка проводилась на свіжому повітрі,  хвилинки спілкування англійською мовою. За це ми щиро вдячні всім нашим вчителям:  Гуйван Людмилі Вікторівні, Косенку Роману Володимировичу Дерновій Катерині В’ячеславівні, Ткаченко Катерині Станіславівні, Філенко Тетяні Григорівній, Нечитайло Тетяні Іванівні, Пашковій Ірині Володимирівні, Огородніковій Оксані В’ячеславівні, Бєлоусовій Людмилі Іванівні, Івановій Зої Володимирівні, Василенко Наталії Михайлівні за організацію змістовного дозвілля та комфортного перебування малечі у таборі. Окрема подяка за фото супрові  Лазоренко Людмилі Василівні.

Попереду нові емоції, цікаві знайомства, розваги та відпочинок.

Всім чудового літа!

До нових зустрічей у наступному навчальному році!

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання