Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні, 31 травня 2023 року вперше за останні роки, в Черкаській спеціалізованій школі № 27 I-III ст. ім.М.К.Путейка відбулося урочисте свято Останнього дзвоника!
Для найстарших учнів школи цей день є особливим, адже він означає завершення безтурботного дитинства та початок дорослого життя. Саме тому, ці учні були сьогодні особливими гостями на святі.
Цьогорічна лінійка проходила під гаслом “Україна – фортеця незламних” та мала патріотичний характер. В умовах повномасштабної війни в Україні дуже важливо пам’ятати завдяки кому ми маємо змогу проводити такі святкування. Саме тому дитячі номери були насичені патріотичними настроями та почуттям вдячності нашим героям.
Директор закладу Пасічник Леся Григорівна та заступники директора з навчально-виховної роботи Черноусова Наталія Миколаївна, Шевченко Ірина Миколаївна та Нечитайло Олександр Всеволодович провели церемонію нагородження учнів, що мали значні успіхи у навчанні: відмінників, членів Малої академії наук, переможців олімпіад та навчально-наукових конкурсів.
Завершилося сьогоднішнє свято сюрпризом-привітанням від випускників та 10-класників, що стало кульмінаційним щемливим моментом.
Дякуємо педагогам, працівникам школи, батькам та учням за цей навчальний рік. Дякуємо всім учасникам сьогоднішнього свята!
Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання