Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

А Ваші діти вірять в новорічні дива?

Учень 2-А класу Поліщук Кіріл з самого дитинства мріяв стати журналістом: подорожувати з телекамерою різними країнами, спілкуватись з людьми, розповідати про найвіддаленіші куточки світу.

Спочатку про плани хлопчика дізналися його батьки. Саме вони допомагають йому втілити мрію в життя. Першим етапом у цьому стало навчання в Черкаській спеціалізованій школі №27 ім. М. К. Путейка, адже журналіст має багато читати і гарно знати іноземні мови.  Далі  – гурток юних кореспондентів в Черкаському Центрі дитячої та юнацької творчості, шаховий гурток.

Багато разів переглядаючи програму «Світ навиворіт», Кіріл уявляв себе на  місці відомого тележурналіста. Він навіть мріяти боявся зустріти Дмитра Комарова вживу.

Але чудеса трапляються, якщо в них вірити. В минулому році саме на День Святого Миколая Кіріл Поліщук став учасником благодійного проекту програми «Сніданок з 1+1» і нарешті зустрівся зі своїм кумиром.

Фото 1

Дмитро Комаров не тільки розповів хлопчику про небезпечне і цікаве життя журналіста, але й подарував кілька  сувенірів, привезених з далеких країн.

Фото 22

 

Кіріл розповідає однокласникам про подарунки Дмитра Комарова.

 

Зустріч надихнула Кіріла: сьогодні він навчається ще наполегливіше і запалює своєю мрією інших людей.

Фото 3 (2)

 Вершина… Говерла!!!

 

А ви знаєте, про що мріє ваша дитина?  Можливо їй не потрібна ще одна лялька чи новий телефон. Допоможіть своїй дитині обрати мрію. Допоможіть мрії здійснитись, щоб в очах заіскрилась радість, щоб світ став трішечки кращим і щоб маленька людина повірила: добро завжди перемагає зло.

І яка різниця, хто здійснює мрії: Святий  Миколай, Дід Мороз чи звичайні дорослі люди?

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання