Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

До Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів ім. М.К. Путейка завітав з відкритою лекцією Герой України Володимир Жемчугов в рамках освітнього проєкту “Як починалась війна”, цикл уроків “Міста Героїв. Перемоги України у війні”.

У Черкаській спеціалізованій школі №27 I-III ст. ім.М.К.Путейка відбулась зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим для учнів 10-11 класів Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів ім. М.К. Путейка та Черкаської спеціалізованої школи №28 I-III ступенів ім. Т.Г.Шевченка в рамках освітнього проєкту “Як починалась війна”, цикл уроків “Міста героїв. Перемоги України у війні”.
У ході зустрічі з учнями Володимир розповів про початок російсько-української війни у 2014 році, про прихід “руського міра” на територію Луганщини та Донеччини, про важливість вивчення історії, підтримку української культури, історії та ідентичності.
Володимир Жемчугов народився 1970 року в Луганській області. З 1990 року займався підприємницькою діяльністю. З 2007 по 2014 рік проживав у Грузії. З травня 2014 року організатор та активний учасник руху проти російської окупації на Луганщині, український партизан, Герой України. З травня 2014 року по 29 вересня 2015 року в інформаційній координації з ЗСУ провів 30 успішних диверсійних операцій на території так званої “лнр”. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року знаходився у полоні бойовиків “лнр”. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці після виконання завдання. Звільнений з полону шляхом обміну. За особисту мужність та героїзм, незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу 21 січня 2017 Володимиру Жемчугову присвоєно звання Герой України з врученням ордену “Золота Зірка”.

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання