Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

У Черкаській спеціалізованій школі №27 ім. М.К. Путейка вшанували пам’ять, тих, хто став жертвами Голодомору.

Напередодні трагічної річниці Голодомору в Україні, події, яка запам’яталася як одна з найбільших трагедій українського народу у Черкаській спеціалізованій школі №27 ім. М.К. Путейка були проведені виховні години для учнів 1 – 11 класів. Дякуємо класним керівникам за вшанування разом з учнями мільйонів українців, які стали жертвами голоду, штучно спричиненого політикою радянського режиму.

Голодомор – це більше, ніж тільки трагічна сторінка в історії. Це спогад про невинні душі, які поклали своє життя в жертву політичним іграм та владі. Ми зобов’язані не тільки вшановувати їхню пам’ять, але і робити все можливе, щоб запобігти повторенню подібних трагедій у майбутньому.

Нехай ця річниця буде нагадуванням для нас усіх про важливість збереження гідності, прав людини і поваги до життя. Нехай це також буде приводом для об’єднання сил народу, щоб запобігти будь-яким майбутнім трагедіям і забезпечити мирне та благополучне майбутнє для всіх нас.

Спільно ми можемо вшанувати пам’ять тих, хто став жертвою Голодомору, і працювати разом для побудови справедливого та гуманного світу. Запали свічку пам’яті сьогодні о 16.00.

   

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання