Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

У День пам’яті та примирення учні Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів ім. М.К. Путейка вшанували пам’ять загиблих воїнів у російсько-українській війні.

 

Сьогодні у День пам’яті та примирення у Черкаській спеціалізовані школі №27 I-III ступенів ім. М.К.Путейка відбувся захід присвячений вшанування пам’яті воїнів, які віддали своє життя за незалежність України у російсько-українській війні.
На заході були присутні рідні випускника ЧСШ №27 1997 року випуску, загиблого майора Турушева Дмитра Костянтиновича, які розповіли про життєвий шлях військового та віру у незалежність нашої держави.
Коротка довідка про Турушева Дмитра Костянтиновича👇
Дмитро Турушев навчався в Черкаській СШ №27 I-III ст. ім.М.К.Путейка, яку закінчив у 1997 році. Він любив грати на гітарі, співав, займався танцями, любив вивчати історію, філософію, психологію, але головним захопленням і сенсом його життя було стати військовим.
Після завершення навчання у школі, Дмитро Турушев вступив до Одеського інституту сухопутних військ, який він закінчив у 2001 році. Свою військову службу він почав у місті Кіровоград, у 50 центрі спеціальної підготовки (В/Ч А0759).
З початком російсько-української війни (у 2014 р.) Дмитро Турушев повернувся до лав Збройних сил України. Він брав участь у АТО на сході України у складі В/Ч 2950 (у Луганській та Донецькій області в 2015 році).
Коли почалося повномасштабне російське вторгнення, Дмитро вже 25 лютого пішов добровльцем до ТЦК. Він був був призваний 3 березня 2022 року. Дмитро Турушев став начальником речової служби, отримав звання майора.
16 червня 2022 року Дмитро Турушев потрапив у полон під час боїв під Ізюмом.
Російські садисти закатували Дмитра 17 серпня 2023 року (у Мордовії).

Пам’ять Дмитра Турушева вшанована у Історико-Патріотичному музеї при ЧСШ №27.
Отже, Дмитро Турушев – відважний воїн і людина з великим серцем,| який присвятив своє життя захисту України. Його відданість, жертва та боротьба за справедливість надихають нас. Його спадщина живе в серцях українців. Він – справжній герой України.
🇺🇦Дякуємо всім воїнам, які захищали та захищають наші життя. Вічна пам’ять! Слава Героям!

 

 

Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання