Майбутнім першокласникам
Зворотній звязок
Школа раннього розвитку
Нова українська школа
Календар навчання
Сторінка медичної сестри
Протидія булінгу

ЧСШ №27 пишається здобутками своїх колег!

Вітаємо з перемогою в міському етапі Конкурсу на кращий електронний освітній ресурс наших педагогічних працівників (відповідно до наказу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 10.03.2023 №147), які працюють на модернізацію, змістове наповнення освітнього простору, активізацію використання електронних освітніх ресурсів:
І місце  у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс творчий колектив у складі Вергай Людмили Григорівни, завідувача бібліотекою Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів імені М. К. Путейка Черкаської міської ради Черкаської області за електронний освітній ресурс: мультипроєкт «Національно-патріотичне виховання».
І місце  у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс творча група у складі: Лазоренко Людмили Василівни, учителя географії Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів імені М. К. Путейка Черкаської міської ради Черкаської області за електронний освітній ресурс: веб-сайт «Цифрове навчання: Історія України 9 клас».
ІІ місце у конкурсі на кращий електронний освітній ресурс творча група у складі: у складі: Чорна Олена Михайлівна, Гуйван Людмила Вікторівна, Кропива Альона Володимирівна, Дернова Катерина В’ячеславівна, Карпенко Наталія Михайлівна, Корченкова Альона Сергіївна, Роєнко Марія Анатоліївна, Філенко Тетяна Григорівна вчителів початкових класів Черкаської спеціалізованої школи №27 I-III ступенів імені М. К. Путейка Черкаської міської ради Черкаської області, за електронний освітній ресурс: «Дидактичний матеріал до курсу за вибором «Риторика», 1 клас».
Дякуємо за роботу, бажаємо подальших Перемог!
Єдина школа
Віртуальна вчительська
НМТ
Асинхронне навчання
Дистанційне навчання
Інформація для переселенців
Вибір на користь України
Платні освітні послуги
Корисні посилання